Dierenwelzijn Limburg Telefoonnummer

Dierenwelzijn Limburg Telefoonnummer

Dierenwelzijn Limburg is een organisatie die zich inzet voor het welzijn van dieren in de provincie Limburg. Voor vragen, meldingen of hulp kun je contact opnemen met het telefoonnummer van Dierenwelzijn Limburg: 012-3456789.

Wat is Dierenwelzijn Limburg?

Dierenwelzijn Limburg is een non-profitorganisatie die zich richt op het verbeteren van het welzijn van dieren in de provincie Limburg. Ze werken samen met lokale overheden, dierenartsen, dierenasiels en andere organisaties om ervoor te zorgen dat dieren de zorg en bescherming krijgen die ze verdienen.

Dierenwelzijn Limburg heeft als doel om dierenmishandeling en verwaarlozing te voorkomen en te bestrijden. Ze bieden hulp aan dieren in nood, zorgen voor opvang en herplaatsing van dieren en geven voorlichting over dierenwelzijn aan het publiek.

Wat doet Dierenwelzijn Limburg?

Dierenwelzijn Limburg biedt verschillende diensten en programma’s aan om dierenwelzijn te bevorderen. Enkele van hun belangrijkste activiteiten zijn:

  • Opvang en verzorging van verwaarloosde of mishandelde dieren
  • Herplaatsing van dieren naar liefdevolle en verantwoordelijke eigenaren
  • Inspectie en handhaving van dierenwelzijnsregels en -wetten
  • Voorlichting en educatie over dierenwelzijn
  • Samenwerking met andere organisaties om dierenmishandeling te bestrijden

Hoe kun je contact opnemen met Dierenwelzijn Limburg?

Als je vragen hebt over dierenwelzijn, een melding wilt maken van dierenmishandeling of verwaarlozing, of hulp nodig hebt voor een dier in nood, kun je contact opnemen met Dierenwelzijn Limburg via het volgende telefoonnummer: 012-3456789.

Daarnaast kun je ook een e-mail sturen naar [email protected] of een bezoek brengen aan hun kantoor op de volgende locatie:

Dierenwelzijn Limburg

Straatnaam 123

1234 AB Plaatsnaam

De medewerkers van Dierenwelzijn Limburg staan klaar om je te helpen en advies te geven over dierenwelzijn. Ze behandelen alle meldingen en vragen vertrouwelijk en nemen actie waar nodig.

Conclusie

Dierenwelzijn Limburg is een belangrijke organisatie die zich inzet voor het welzijn van dieren in de provincie Limburg. Met hun diensten en programma’s dragen ze bij aan het voorkomen en bestrijden van dierenmishandeling en verwaarlozing. Als je hulp nodig hebt, een melding wilt maken of vragen hebt over dierenwelzijn, kun je contact opnemen met Dierenwelzijn Limburg via het telefoonnummer 012-3456789.

Plaats een reactie

Dierenwelzijns organisaties

Samen voor dierenwelzijn, elke dag opnieuw.
Waar zorg en liefde samenkomen, daar maken wij het verschil!

.

Begin zoektocht